Kapsalon Maastricht

Lekker even naar de kapper gaan, kan echt een momentje voor jezelf zijn. Geen zorgen aan je hoofd, iemand die de tijd voor je neemt en waar je na de knipbeurt met een stuk meer zelfvertrouwen naar buiten loopt. Mits de kapper/kapster weet wat hij of zij doet, natuurlijk. Het vinden van een goede kapsalon in Maastricht, of ergens anders in Nederland, is dan de eerste stap die je moet nemen.

Een goede kapperszaak vinden

Heb je eenmaal een kapperszaak waar je tevreden over bent, omdat ze veel goede Google-recensies hebben of omdat je vriend(in) zich hier ook, naar volle tevredenheid, laat knippen, dan kan je gaan nadenken over wat je precies wilt hebben. Moeten alleen de dode puntjes eraf worden geknipt, zodat het kapsel er weer fris uitziet, of ga je voor een hele nieuwe coupe? Waar je ook voor kiest, het is handig om dit van te voren goed in je hoofd te hebben. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een plaatje mee te nemen naar de kapster of de kapster. Een plaatje met een kapsel dat jij wel ziet zitten.

Overleggen is erg belangrijk

Met dit plaatje, of je dit nu op je smartphone of uitgeprint laat zien, heb je beginpunt. Het is vervolgens een kwestie van met je kapper of kapster overleggen of hij/zij denkt dat dit kapsel bij jou zal passen. Er moet dan gekeken worden naar de structuur van je haar, de vorm van je gezicht en ook naar hoe jij je leven leidt. Heb je bijvoorbeeld een baan in een bloemenwinkel of moet je elke dag naar kantoor? Sommige kapsels zijn, hoe stom dat misschien ook is, minder geschikt voor bepaalde settings.

Na het overleg

Na het overleg met je kapster of kapper zal hij of zij beginnen met knippen. Na een tijdje, en waarschijnlijk een hoop small talk verder, zit de knipbeurt erop. Als het goed is, loop jij vervolgens vol zelfvertrouwen de kapperszaak uit, blij met je nieuwe kapsel.

Kapsalon Maastricht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *